august 2011

31-08/11

Hei hei, nå sitter jeg her å spiser, i dag har Nora og Suanne vært her. De var her til litt før sju for da dro vi opp til kirka for å få informasjon om konfirmasjonen. Ikke denne helga men neste drar vi på konfirmasjon's leir. Gleder meg utrolig! Blogger forresten fra i-phone, orker ikke logge på pcen så da blir det sån :) I morgen drar vi på fjell tur med hele skolen, kan hende det kommer bilder der i fra, men lover ingen ting!Bildet er av den deilige maten min og is kaffen min hvis dere ser i venstre hjørne så ligger en av kattungene og drar seg!

Blogges
-E

BRIDES

Taylor Swift - Love story

READY FOR SCHOOL

Heihei! Hadde litt god tid idag så tenkte jeg kunne skrive ett kjapt innlegg fra iphonen :) Nå lager frokost før jeg sykler ned til Emilie og går til skolen med noen av de andre jentene. Idag er det mat og helse de tre siste timene, tror jeg er på gruppe med Camilla (thepandashakes.blogg.no) og Gabriel, bare håper de er flinke til å lage mat ettersom jeg er elendig.. Men nå må jeg skynde meg! bajaa

Emilie har så søt kattunge! aw <3

Bildene er fra helga ellerno, iPhone kvalitet så..

-S

GREASE

Heei, i dag har kjetil, jon eivin og susanne vært her. Jon eivin og kjetil dro i halv 5 tia, mens susanne har vært her til nå :)) vi har sett grease, en av de beste filmene som finnes! resten av kvelden skal jeg bare slappe av og sikkert være på pcen. her kommer noen bilder fra i dag. 

Vi har drikt......

ISKAFFE♥

Eminem-Superman

 (+iphonen min kom i posten i dag ♥♥♥♥)

If you can dream it, you can do it!

 

FILMKVELD

heey! nå ligger vi bare å slapper av i senga, etter å ha kommet hjem fra Gabriel, som Magnus også var. Var og så på filmen Die hard 4 ellerno, ikke det at vi fikk med oss så mye siden vi bare dreiv å kødda på. Spiste godis, lo hele tida, mens Gabriel ble så irritert over at vi andre ikke klarte å sitte stille for å se på filmen. Noe som førte til at han skøyt bordtennisballer og tennisballer på oss.. Så nå er det overnatting hos Susanne, jeg og Susanne skal kose oss med flere filmer og mer godis. En ordentlig jentekveld er alltid kos. ♥ 

men vi blogges vel, hahah. Filmen When in Rome venter! :) og godisen kaller!!


vi er egentlig normale..♥

- hva har du gjort i dag da?

 


RED HAIR


Accessories - Jordyn Taylor

Tenkte vi skulle lage ett kollasj hver lørdag frem over med forskjellige temaer hver gang! da har vi hvertfall noe å blogge om :) ♥

-Hva synes du om dette? 

GOING TO WORK!

Hallo og god morgen! 

Nå skal jeg snart på jobb så bare ett lite innlegg før jeg drar :D senere i dag har jeg vel egentlig ingen planer. Jeg får se hva jeg finner på ♥ 


Trøtt sa du? 


Og...... Den utrolig kule jobb t-skjorta mi bak fra ♥

BLOGGING FRA IPHONE

hey! Tenkte jeg måtte teste ut blogg appen til iPhone, ettersom at jeg må bruke den nå i helga. Pc'en jeg har hos mamma er nemlig på reperasjon, men det funker vel det og.

Dagen idag har egentlig bare vært chill! :D Da jeg kom hjem fra skolen var det rett ned på rommet for å se på Glee, jeg blir i så gladhumør av den serien! hah :D
Også har jeg bare venta på at jeg skulle stikke opp til Emilie før vi dro på kino. Da vi kom til kinoen møtte vi Jon Eivin, Sivert og Kjetil (jorek.blogg.no får ikke linka med iphonen) som vi skulle se den med. Vi så på "få meg på, for faen", jeg synes filmen var dårlig, men hver sin smak. Høydepunktet var vel å se guttene igjen, ettersom at vi ikke ser de så ofte når de går på en annen skole og bor ca. en halvtime fra Rjukan. Hadde det hvertfall koselig.

Måtte bare slenge med et bilde jeg fant på iphonen, siden jeg ikke tok bilder med den idag. Anyway bildet er fra da vi var på vei til norwaycup. savn!

-S

TILBAKE TIL HVERDAGEN!

Ja, i dag startet skolen igjenn. Først fik vi ny time plan, dette året har vi både "mat og helse" og "musikk" desverre mister vi kunst og håndverk, men men. 

Dagen min begynnte med at Elene kom innom og spiste frokost her, vi hadde ostesmørbrød, nam! ♥ Etter vi hadde spist gikk vi til Anniken så kom Susanne også gikk vi til skolen.  På skolen hadde vi minnestund for utøya ofrene. Første "vanlige" timen var tysk (2 timer) også i siste time hadde vi matte. når skolen var ferdig tok jeg med nesten alle bøkene hjem og satte bokbind på de, bled stolt over de altså! Elene var her en liten tur etter skolen. Kl 6 er det fotball trening, blir deilig!  


Mine bøker, fiksa bokbindet HELT sev altså! (y)
 


StoltStolt! ♥


OM JENTENE BAK BLOGGEN


Susanne!

Jeg kom til verden 3. februar 1997, og er fra en liten by kalt Rjukan. Foreldrene mine er skilt,  og jeg har to søstre som betyr veldig mye og en stefar. Jeg er en jente som elsker å spille fotball, mote, være med folk, shoppe, gutter og å høre på musikk. ♥ Jeg er en skikkelig gladjente, som også er veldig glad i å danse, synge og ha det gøy. Jeg kan sitte i timesvis å bare kikke på bilder fra tumblr og weheartit. loveit! 

 

 


Emilie!

Jeg kom til verden 26.september 1997 og jeg har vel omtrent alltid vært en liten skravlebøtte. Er fra den lille byen Rjukan i tinn. Jeg har en bror, er halvt fra Østerrike (pappa sin side). Jeg elsker å reise, shoppe, henge med vennene mine, høre på musikk og gutter + ♥ Jeg liker sommer, sol, is tumblr og weheartit. Jeg er for det meste i godt humør, er veldig glad i å danse og synge. Kan sitte alt for lenge å se på film, tv serier og lese utrolig randome fakta, som at strutsen's øye er større en hjernen dens.. 

 


<3thechickway

<3thechickway

14, Sola

thechickway@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits